Nosaltres


Advocats des de 1991, i amb els socis fundadors JORDI NAVARRO I BOIXADER I XAVIER ENRICH I GELABERT, Navarro&Enrich, compta actualment amb professionals que fan assessorament en totes les àrees del Dret, , amb un compromís total amb el client amb l’objectiu de l’excel•lència en la prestació del servei i amb un principi bàsic; “evitar els problemes abans de que sorgeixin”.

advocats.008

Compromís amb el client

Navarro&Enrich presta els seus serveis amb l’objectiu d’oferir els més alts nivells de professionalitat, qualitat i immediatesa. Sobre aquestes bases mantenim un compromís absolut amb els interessos dels nostres clients. Amb aquest objectiu tots els nostres clients reben una atenció personalitzada i els seus assumptes estan dirigits, com a mínim, per un soci de la Firma que supervisa i coordina als diversos professionals que hi participen.

Servei integral

Entenem l’exercici de l’advocacia no només com una pràctica professional per a la solució de conflictes, sinó també com la prestació de serveis que permeten al client avançar-se als esdeveniments i desenvolupar les seves activitats amb garanties de seguretat jurídica, eficàcia i rendibilitat. Amb aquesta finalitat oferim serveis de seguiment de l’activitat legislativa i pre-legislativa que pugui afectar als clients.

Formació continuada i treball en equip

Per a respondre adequadament i en tot moment a les necessitats dels nostres clients, fem especial atenció a la formació continuada dels nostres professionals. El treball en equip i la gestió del coneixement són eines fonamentals per a la nostra feina. Els departaments de les diferents àrees legals de la Firma no són divisions tancades. Ans al contrari, la col•laboració i la interacció entre les diferents àrees obliga a treballar en equip de manera constant, amb la finalitat de proporcionar a tots els professionals que participen en la prestació dels serveis una visió integral de tot el conjunt de qüestions que el client pugui plantejar.

Valors clau

Navarro&Enrich entén l’exercici de la professió sota els valors fonamentals d’excel•lència en el servei, proximitat al client, amb treball a les noves tecnologies, (web, facebook, twiter) respecte pels companys de professió que intervenen en la defensa d’interessos contraposats amb els dels seus clients i màxim respecte per les normes ètiques i deontològicques de la professió més exigents.

Les instal•lacions del bufet radiquen al centre neuràlgic de la ciutat de Vic de manera que a més de permetre un accés ràpid i directe als nostres clients, es troben interconnectades als Jutjats i Tribunals de Vic així com als diferents organismes públics. Tot i això, s’assumeix la direcció lletrada en litigis de tota Espanya.

Si continues utilitzant aquest lloc acceptes l'ús de cookies. +Info

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca