Nosaltres


Jordi Navarro i Boixader i Xavier Enrich i Gelabert comptem cadascú amb més de 32 anys d’experiència en l’assessorament i acompanyament en tota mena d’assumptes jurídics per empreses i particulars.

Des de la nostra fundació el despatx Navarro & Enrich ens hem diferenciat pel compromís, pel rigor i per un tracte proper amb els nostres clients. Ens considerem professionals de referència a la nostra comarca i ens ho prenem amb la màxima responsabilitat i complicitat.

Configurats com un despatx de professionals de primer ordre, disposem d’un equip que ens permet atendre assumptes en matèria de dret penal, dret civil (en tots els seus àmbits: contractual, matrimonial, propietat horitzontal, arrendaments, herències, …), dret administratiu, dret social, dret tributari, dret patrimonial, etc.

advocats.008

Compromís amb el client

El nostre compromís com a professionals es basa en tres pilars que son la base del nostre èxit a l’hora de vetllar pels interessos dels nostres clients:

  • Un tracte directe i personalitzat.
  • Un estudi i assessorament detallat de cada cas.
  • La vigília constant per preservar les màximes condicions de vida i benestar dels nostres clients.

Així, entenem que amb el compromís, la nostra implicació es un fet que ens diferencia i pel qual ens sentim reconeguts tant pel sector com pels nostres clients.

Servei integral

A Navarro&Enrich entenem l’exercici de l’advocacia no només com una pràctica professional per a la solució de conflictes, sinó també com la prestació de serveis que permeten al client avançar-se als esdeveniments.

Ajudem als nostres clients a desenvolupar les seves activitats amb garanties de seguretat jurídica, eficàcia i rendibilitat.

Amb aquesta finalitat oferim serveis de seguiment de l’activitat legislativa i pre-legislativa que puguin afavorir els interessos dels nostres clients.

Formació continuada i treball en equip

Per respondre adequadament i en tot moment a les necessitats dels nostres clients, fem especial atenció a la formació continuada dels nostres professionals i col·laboradors.

El treball en equip i la gestió del coneixement les considerem eines fonamentals pel compliment i excel·lència de la nostra tasca.

Els departaments de les diferents àrees legals de Navarro&Enrich no són divisions estanques, ans al contrari, la col·laboració i la interacció entre les diferents àrees ens permet treballar en equip i amb la finalitat de proporcionar visió integral de tot el conjunt de qüestions que el client pugui plantejar.

Valors clau

Navarro&Enrich entenem l’exercici de la professió sota els valors fonamentals d’excel·lència en el servei, proximitat al client i amb l’ús de les noves tecnologies.

El respecte pels companys de professió que intervenen en la defensa d’interessos contraposats amb els dels nostres clients i màxim respecte per les normes ètiques i deontològiques de la professió més exigents.

Les instal·lacions del despatx ubicades al centre de la ciutat de Vic han de permetre un accés ràpid i directe als nostres clients.

Molt a prop dels Jutjats i Tribunals de Vic així com als diferents organismes públics. Tot i així, s’assumeix la direcció lletrada en litigis de tot el territori català (Barcelona, Manresa, Berga, Girona, Tarragona, Reus, Lleida, …), i espanyol, on actualment tenim actuacions a Madrid, València, Saragossa, etc.

Els valors fundacionals dels despatx els compartim dia rere dia amb els nostres col·laboradors i clients i participem constantment amb la nostra comunitat en projectes socials, de suport a les entitats y de responsabilitat social.