Nosaltres


Jordi Navarro i Boixader i Xavier Enrich i Gelabert comptem cadascú amb més de 30 anys d’experiència en l’assessorament i acompanyament en tota mena d’assumptes jurídics per empreses i particulars.

Llegeix més

Serveis


Defensa jurídica

Navarro&Enrich es un equip jurídic d’assessorament i acompanyament en les diverses àrees jurídiques tant per a empreses com per a particulars.Llegeix més »

Penal

La defensa i acusació de tot tipus de delicte es una àrea d’expertesa en la que cal molta experiència i perícia tècnica.Llegeix més »

Civil

Aquestes dues àrees del dret son segurament les més habituals i que formen part d’una extensa carpeta de la gestió i assessorament jurídic en multitud de circumstàncies i tràmits.Llegeix més »

Social

En l’àmbit social a Navarro&Enrich assessorem i acompanyem als nostres clients des de un inici i fins el final del procés.Llegeix més »

Propietat horitzontal

Una de les principals àrees d’activitat del despatx Navarro&Enrich es l’àrea de la gestió i administració de finques.Llegeix més »

Mercantil i societari

Navarro&Enrich assessora i porta el seguiment jurídic de tota classe d’entitats mercantils a nivell nacional i d’una forma propera.Llegeix més »

Professionals


professionals
+
0
Amb una experiència de +32 anys

Últimes notícies


NOVA LLEI DE L’HABITATGE

DISPOSICIONS QUE AFECTEN A PARTIR D’ARA INFORMACIÓ. 31. Obligació de la informació mínima a facilitar a requeriment de l’interessat en... Llegeix més

Fi a l’espera eterna al telèfon: què diu la llei d’atenció al client

El Congrés aprova la llei que limita a tres minuts el temps d'espera de les trucades i obliga a... Llegeix més