Nosaltres


Jordi Navarro i Boixader i Xavier Enrich i Gelabert comptem cadascú amb més de 30 anys d’experiència en l’assessorament i acompanyament en tota mena d’assumptes jurídics per empreses i particulars.

Llegeix més

Serveis


Defensa jurídica

Navarro&Enrich es un equip jurídic d’assessorament i acompanyament en les diverses àrees jurídiques tant per a empreses com per a particulars.Llegeix més »

Penal

La defensa i acusació de tot tipus de delicte es una àrea d’expertesa en la que cal molta experiència i perícia tècnica.Llegeix més »

Civil

Aquestes dues àrees del dret son segurament les més habituals i que formen part d’una extensa carpeta de la gestió i assessorament jurídic en multitud de circumstàncies i tràmits.Llegeix més »

Social

En l’àmbit social a Navarro&Enrich assessorem i acompanyem als nostres clients des de un inici i fins el final del procés.Llegeix més »

Propietat horitzontal

Una de les principals àrees d’activitat del despatx Navarro&Enrich es l’àrea de la gestió i administració de finques.Llegeix més »

Mercantil i societari

Navarro&Enrich assessora i porta el seguiment jurídic de tota classe d’entitats mercantils a nivell nacional i d’una forma propera.Llegeix més »

Professionals


professionals
+
0
Amb una experiència de +32 anys

Últimes notícies


¿Cuándo hay que aplicar agravante de género en las agresiones sexuales? El Tribunal Supremo lo aclara en esta sentencia

El autor debe considerar a la víctima un ser inferior, despreciando y vulnerando su derecho a la igualdad. Basta... Llegeix més

Treballes a mitja jornada? Ara compta com si ho fessis tot el dia, a efectes de jubilació

Des d'aquest diumenge, cada dia treballat és un dia sencer cotitzat, independentment de les hores de feina que constin... Llegeix més