Últimes mesures sanitàries que afecten els Administradors de Finques

El D.O.G.C., el 27 de gener, va publicar la RESOLUCIÓ SALUT NÚM. 99/2022 de 26 de gener que entra en vigor a partir de les 00:00h del 28 de gener de 2022, la qual s’estableixen noves mesures en matèria de salut pública en relació amb la COVID-19 al territori de Catalunya.

Les principals mesures que afecten als Administradors de Finques són:

  1. REUNIONS DE COMUNITATS

S’aixeca la limitació de reunions que estava en un màxim de 10 persones, per tant a partir del dia 28 de GENER 2022 ja es poden tornar a celebrar reunions presencials de Comunitats de Propietaris sense limitació de persones, i sempre i quan es prenguin les corresponents mesures sanitàries (mascareta, distancia, ertc.).

Independentment i com ja vam informar, fins al 30 de juny 2022 segueix suspesa l’obligació de convocar Juntes de Comunitat, sense perjudici que s’hagi de celebrar a iniciativa del president o a petició d’almenys un 20 % dels propietaris que representin a la vegada un 20 % dels coeficients.
Així mateix, es poden també celebrar fins al 30 de juny 2022 Juntes de Comunitat telemàticament o per videoconferència, encara que no estigui previst en els Estatuts i també es poden fer “Acords sense reunió” de forma excepcional.

  1. RESTRICCIONS LOCALS D’AFORAMENTS

També decauen les restriccions d’aforaments que fins ara afectaven a la RESTAURACIÓ, CULTURA, COMERÇOS I GIMNASOS, que tornen a poder tenir un aforament del 100 %

Share this post

Skip to content